Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till vårt nya gym!

04 OKT 2021 09:56
Nu har det äntligen blivit dags för att öppna det nya gymmet i Gripen här på Trollhättekontoret, Måndagen den 4:e Oktober kl. 11:00 slår vi upp dörrarna.
  • Uppdaterad: 04 OKT 2021 09:56

Vi ser med glädje på en invigning men inte just nu, utan vi klipper banden till dom nya fina lokalerna när restriktionerna tillåter detta.


Vi hoppas såklart att du har haft en skön sommar med både aktiviteter och vila så att krafterna är på topp för att kliva in i gymmet.


Vad är det då som gäller: Vi kör vett & etikett, Vi håller avstånd, hygien – gör alltid rent efter dig, ordning och reda – ställ tillbaka redskapen och man lämnar gymmet finare än när man kom.
Anhöriga och barn lämnar vi hemma. Vill du läsa mer om våra ordningsregler finner du dessa här: www.vift.nu/GYM/


Bokning av träning i gymmet gäller tillsvidare, följ denna länk för att boka in en tid som passar dig.
Vi har valt att endast lägga bokningsbara tider dagtid, övrig tid är gymmet öppet men vi tror inte det kommer vara någon anstormning då.
Det är dock fortfarande max 6 st personer som får vistas i lokalen samtidigt.


Hittar du inte de svar du behöver så hör du bara av dig till Jonas Sandbäck.


Det kommer vara gratis att träna under Hösten fram till årsskiftet och för 2022 kommer årsavgiften för gymmet vara 400SEK/år och gäller från 1 Januari 2022 och tillsvidare. Årsavgiften betalas av VIF Trollhättans medlemmar för att nyttja gymmet. Anställda från andra Vattenfallsetableringar tränar gratis på samma sätt som vi inom VIF Trollhättan förväntar oss att träna gratis på Vattenfalls gym då vi reser till andra VF kontor.


Vi hoppas att ni ser fram emot detta minst lika mycket som vi och med detta önskar vi er varmt välkomna. VIF och GYMSEKTIONEN.


VI SES I HÖST!

Skribent: Sven Forsell
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vattenfalls IF Trollhättan - Korpen
Lina Svensson, Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Besöksadress:
Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vif.trollhattan@vatt...

Se all info