Hoppa till sidans innehåll

Utebanan klar för spel!

01 JUN 2016 10:40
Vattenfalls tennisbana nere vid slussarna i Trollhättan är nu klar för tennisspel. Två förändringar mot tidigare år vill jag här passa på att informera om.
  • Skapad: 01 JUN 2016 10:40

Först har Sjöfartsverket beslutat att montera en elektrisk bom för att förhindra otillbörlig fordonstrafik i Slussområdet. Bommen kommer vara placerad utefter staketet innan Sjöfartverkets kontorsbyggnad. 

  • Bom är enbart under turist säsongen i nedfällt läge, 20 maj t.o.m. 11 september under resten av året i uppfällt läge.
  • Under dygnets 24 tim. är bom nedfälld mellan 09.30 – 19.00. 
Ni som kommer ta er till tennisbanan med bil kommer därmed inte kunna köra bilen hela vägen ner till tennisbanan utan kommer behöva parkera den vi någon av de parkeringsplatser som finns innan bommen.
Ni som tar er till tennisbanan på annat sätt än bil kommer inte påverkas av förändringen.
  
Sedan har det skett en förändring av bokningssystemet;
 
Medlemskap i VIF-T en förutsättning för bokning.
Bokning får endast göras av anställda i Vattenfall eller Sjöfartsverket. Dessutom har pensionärer från dessa bolag möjlighet att boka speltider. Den som bokar måste dessutom vara medlem i VIF-T.
  
Kostnad för Tennisspel Utebanan.
En fast avgift på 200 kronor kommer att debiteras de som utnyttjar vår tennisbana under säsongen, oavsett om du spelar många eller få timmar. 
Avgiften betalas in till VIF-T via postgiro eller Söderberg & Partners webportal som hanterar Vattenfallanställdas Friskvårdsbidrag. En uppmaning om inbetalning kommer under hösten skickas till de som använt möjligheten till tennisspel.
 
Bokningar av Tennistider
Som de flesta av oss känner till har Björn Kinnhammar gått i pension. Det innebär att vi inte längre har tillgång till Björn när det gäller att administrera tidigare års ”förbokade” tennistider. 
Därför provar vi i år ett nytt bokningssystem.
Möjligheten att förboka fasta tennistider har vi tvingats slopa. I receptionen kommer det nu finnas en svart pärm märkt med ”Bokningsschema Tennisbana”. I denna pärm finns bokningsscheman för veckorna 23-39. Pärmen finns i bokhyllan/skåpet, till höger om själva receptionen.
 
Bokning av en tennistid går till som så att du får ta dig till receptionen, ta fram pärmen, leta fram rätt vecka och sedan bokar du genom att skriva ditt Användar-ID och telefonnummer på önskad tid.
  • Du får boka tider som ligger max 7 dagar framåt i tid.
  • Max två timmar i följd får bokas.
  • Du får inte boka som ombud för någon utomstående, utan du själv eller din familjemedlem skall spela. Familjemedlem får ej boka tid men de får utnyttja tid bokad av anställd.
        
Tänk på att:
  • Efter spel skall banan och linjerna sopas
  • Använder Du omklädningsrummen skall de städas efteråt
  • Se till att alla dörrar är låsta när Du lämnar banan
               
Saknar Du nyckel till banan så hör av dig till Sverker Herngren, 88 592. Nyckel erhålles genom att erlägga depositionsavgift motsvarande nyckelns inköpskostnad.
 
Kontakta Niklas Kelvered 072-508 72 38 om ni har några frågor.
 
Mvh
Niklas        
Skribent: Sven Forsell
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Vattenfalls IF Trollhättan - Korpen
Anna Johansson, Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Besöksadress:
Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052194518
E-post: vif.trollhattan@vatt...

Se all info