Hoppa till sidans innehåll
Foto: Forsell Sven (DS-UC)

Padel - något för dig?

20 OKT 2017 10:51
Padel passar alla, gamla som unga, tjejer som killar och du behöver inte ha någon erfarenhet från racketsport för att ha roligt.
VIF-T har etablerat ett samarbete med 3PAC, Trestads Padel och aktivitetscenter.
  • Skapad: 20 OKT 2017 10:51

3PAC, Trestad Padel och aktivitetcentar har öppnat! Vi har nu förmånen att testa på detta till förmånliga priser. Hos 3PAC kan man nu spela världens snabbaste växande sport padel. Padel passar alla, gamla som unga, tjejer som killar och du behöver inte ha någon erfarenhet från racketsport för att ha roligt. 3PAC är en mötesplats för alla idrottsintresserade människor där ni kan träna/motionera och ha roligt tillsammans. Utöver padel erbjuder vi andra spännande aktiviteter som 3-mannafotboll (även kallat cageball), minipadel, pingis, fotbollstennis med väggar och spökboll.
Alla anställda på Vattenfall kan nu använda sitt friskvårdsbidrag i portalen för att köpa speltider hos 3PAC till förmånliga priser. Vattenfall anställda har både 10 % på sin del av speltiden samt även 10 % rabatt i shopen.
Har ni inte redan testad padel hos oss, så får ni första speltillfället på dagtid för 50% rabatt. D etta bokas genom telefon på 0521-211288
Kolla in mer på www.3pac.se eller följ oss på facebook 3PAC – Trestad Padel och Aktivitetscenter.
Vi ses väl i hallen!
Hälsningar 3PAC och Niklas Kelvered

Skribent: Niklas Kelvered
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vattenfalls IF Trollhättan - Korpen
Lina Svensson, Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Besöksadress:
Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vif.trollhattan@vatt...

Se all info