Hoppa till sidans innehåll

Sugen på badminton eller bordtennis?

08 SEP 2016 14:41
För medlemmar i VIF-T finns möjligheten att spela/träna badminton och bordtennis till subventionerat pris.Mot uppvisande av kvitto för bokad tid får VIF-T medlemmen tillbaka 50% av timkostnaden.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2016 08:57

Totalt erbjuds VIF-T medlemmen möjligheten att få tillbaka 1000kr/år mot uppvisande av kvitton från olika  träningsaktiviteter där badminton och bordtennis nu är inkluderade.

Badminton
I Trollhättan finns det möjlighet för badmintonspel i Innovatumhallen- Trollhättan Badmintoncenter Bokning av träningstimma görs genom att ringa Hallchef Christer Johansson 0720-089 052 alternativt boka på plats i hallen.

Önskar man spela i annan hall på annan ort är detta självklart ok

Bordtennis
I Trollhättan finns det möjlighet för badmintonspel i Älvhögsborg C-hallen Bokning av träningstimma görs genom att ringa 070-766 51 25 alternativt boka på plats i hallen

Önskar man spela i annan hall på annan ort är detta självklart ok

För att få tillbaka del av timkostnaden gör enligt nedan:

Vid betalning av träningstimma, be om att få kvitto på betalningen Scanna in kvittot Maila kvittot till VIF-T Kassör, Sven Forsell, This is a mailto link I mailet ange kontouppgifter där ni vill få pengarna insatta. Utbetalning från VIF-T sker till angivet kontonummer

För att underlätta administrationen ber vi er skicka ett mail/månad till vår kassör där ni tar med samtliga kvitton som ni fått den månaden.

 

Med vänlig hälsning

VIF-T
Niklas Kelvered
Racketsektionen

Skribent: Sven Forsell
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Vattenfalls IF Trollhättan - Korpen
Anna Johansson, Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Besöksadress:
Österlånggatan 60
46188 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052194518
E-post: vif.trollhattan@vatt...

Se all info